Fit-Kidz: waar plezier een feit is!

Fit-Kidz is een zeer jonge en gedreven organisatie met enorm veel mogelijkheden. Fit-Kidz staat voor uniekheid waarbij we zoveel mogelijke maatschappelijke en politieke doelen in 1 volledig concept hebben kunnen onder brengen.

Na 2 schooljaren in Papendrecht gedraaid te hebben, waarbij we met 2 kinderen gestart zijn en inmiddels meer dan 30 kinderen wekelijks bij ons verblijven, hebben wij doen besluiten dat het tijd was om ons concept te verbeteren en door te groeien naar hoe wij het noemen ‘het ultieme concept’. Hierdoor zal Fit-Kidz een absolute meerwaarde voor deze gemeente gaan worden.

Fit-Kidz heeft zich inmiddels zover ontwikkeld dat het alles heeft wat een ouder en kind nodig hebben. Van voorschoolse activiteiten, tot sportverbreding, overblijf en de naschoolse activiteiten. Dit wordt allemaal op een unieke manier uitgevoerd onder BSO tijd. Met 2 fulltime competente docenten en ruim 20 docenten op andere locaties en met verschillende kwaliteiten, kunnen we sport en spel, dans, muziek en zelfs meeleef theater en musicals aanbieden. En dat allemaal bij één organisatie!

Onze concepten zijn ontwikkeld op basis van de problematiek die de scholen en ouders hebben ondervonden. Daarnaast sluiten onze concepten volledig aan op maatschappelijke en politieke doelen zodat ook wij ons steentje bijdragen aan de maatschappij.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op.

Naar het contactformulier